Toppkamp mot Charlottenlund 16. desember.

Etter to sterke borteseiere over Kolvereid og Rørvik ligger herrelaget nå på 2. plass i serien med en kamp mindre kamp spilt i forhold til serieleder Charlottenlund.

Kamper i Ørland Sparebank Arena

Det er stor aktivitet i Ørland Sparebank Arena fram mot jul.

Bevisst jentesatsing gir effekt

Norges Fotball Forbund har en satsning på flere jenter i fotballen. Denne artikkelen viser at det går riktig vei.

Presentasjon trener og lagledermøte denne uka

Denne uka ble det arrangert trener og lagledermøte for håndball. Hvis du ikke hadde anledning til å delta, så ligger presentasjonen her.

Tilbud om dommerkurs innen håndball

NHF Region Nord inviterer til kurs i Dommertrinn 1 med oppstart 23. okt i Sørfjorden. Kurset gjennomføres ved 16 timer undervisning fordelt på teori og praksis (se kursplan). Kravet for å delta på kurset er gjennomført Barnekamplederkurs og elektronisk regelkurs.

ÅFJORDCUP 2018

Hei alle minihåndballspillere! Jenter og gutter født i 2010, 2011 og 2012 er herved invitert til en fartsfylt og artig håndballdag i Åfjordhallen lørdag 3.11.2018

ØBK med nytt domenenavn

Vi har nå kjøpt rettighetene til domenenavnet ØBK.no. Det gamle domenenavnet vil vi også beholde. Men nå kan du skrive ØBK.no for å komme til hjemmesiden vår heretter. Enkelt!

Ørland Sparebank Håndballcup med braksuksess i ny hall.

Fosna Folket la i uke etter håndballcupen ut en artikkel om håndballcupen i ny hall. Artikkelen kan du lese her.

Direkte betaling i Spoort appen.

Dette betyr at klubbens medlemmer nå kan betale kontingent, treningsavgift og andre fakturaer direkte i appen både med kort og VIPPS, samt få oversikt over betalte og ubetalte regninger.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift